To je to što me zanima!

Prvi svjedoci u slučaju Fimi media su - Ivini punac i punica

Na Županijskom sudu u Zagrebu dovršili su čitanje gotovo 14 tisuća raznih dokumenata uvrštenih u sudski spis. Suđenje će se nastaviti sljedeći tjedan
Vidi originalni članak

Ivo i Karmela Šarić, punac i punica optuženog bivšeg premijera i predsjednika HDZ-a Ive Sanadera, bit će prvi svjedoci u aferi "Fimi media". 

Naime, danas su na Županijskom sudu u u Zagrebu dovršili čitanje gotovo 14 tisuća raznih dokumenata uvrštenih u sudski spis. Suđenje će se nastaviti sljedeći tjedan, a do sada je sutkinja Ivana Čalić prihvatila više od 100 svjedoka. Među njima bit će i kompletan vrh HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • japanokinez 22.05.2012.

    Evo da vam svima skratim muke iščekivanja što će oni reći, reći će NE MOGU SE SJETITI, onda ide drugo pitanje, i opet NE MOGU SE SJETITI, i onda ide zadnje pitanje Turudića: dali se ićega možete sjetiti, a svjedok: NE NE MOGU SE APSOLUTNO NIČEGA SJETITI, ŽAO MI JE.

  • Capafiori 22.05.2012.

    Koliko nisko može pasti naše pravosuđe kad su mu prvi svjedoci u slučaju Fimi medie dvoje zanemarenih staraca, kojima, da im se postavi pitanje "što je to Fimi media" - nebi znali odgovor.

  • drug Tito_1 21.05.2012.

    sve ostaje u familiji, mogli bi oni skupa na Goli ipak je tamo zrak njihovog porijekla.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare