To je to što me zanima!

Prvi turisti iz SAD-a u Hrvatskoj ove godine: 'Zagreb je divan, a hrana tek! Štrukli su savršeni!'

Turisti će večeras prespavati u Zagrebu, a nakon sutrašnjeg obilaska grada odlaze u Šibenik gdje će biti dva dana. Nakon toga se u Splitu ukrcavaju na jahtu koja će ih voditi po otocima
Vidi originalni članak

U Hrvatsku su stigli i prvi turisti ove godine iz SAD-a. Kako doznajemo od njihovog vodiča, to je ujedno i prva organizirana tura Amerikanaca u 2021. godini, a svi u grupi su cijepljeni protiv korona virusa. 

S njima smo popričali na večeri dobrodošlice u zagrebačkom restorani Tač. Bili su odlične volje i uzbuđeni zbog putovanja. U srijedu su obišli Sljeme. 

- Oduševljeni smo bili pogledom na Zagreb i Zagorje - otkrili su nam i dodali kako su nakon toga otišli na degustaciju vina. 

- Imate odličnu ponudu! - poručili su. Od hrane su im se, barem zasad, najviše svidjeli štrukli. 

Turisti će večeras prespavati u Zagrebu, a nakon sutrašnjeg obilaska grada odlaze u Šibenik gdje će biti dva dana. Nakon toga se u Splitu ukrcavaju na jahtu koja će ih voditi po otocima, a obići će i neke od najboljih lokacija na južnom dijelu Jadrana. 

Njihov odmor u Hrvatskoj trajat će deset dana, a završit će u Dubrovniku. Kako nam je ispričao vodič, tamo će mnogi od turista ostati još nekoliko dana dulje. 

Podsjetimo, Nacionalni stožer civilne zaštite danas je najavio popuštanje mjera zbog kojih će sigurno i ovim, prvim turistima iz SAD-a ove godine, boravak u Hrvatskoj biti još ugodniji. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • tetak20 27.05.2021.

    Netrebaju nam turisti iz Usa,pogotovo ne da nam pozderu strukle!

  • Horvatincic 27.05.2021.

    Gdje su oni jeli..

  • muskarac 27.05.2021.

    a sta reci na clanak, ovo moze ozbiljno shvatit samo neko ko zivi u okolici dicma

Komentiraj...
Vidi sve komentare