To je to što me zanima!

Prvo će razgovarati, onda će ga smijeniti i - dati mu posao...

Premijer će uskoro obaviti još jedan razgovor s Lozančićem, ponudit će mu častan izlazak iz službe, a onda će razgovarati o novom zaposlenju u nekoj od državnih institucija
Vidi originalni članak

U idućih nekoliko dana, a izgledno idućeg tjedna, doznaje Večernji list, premijer Tihomir Orešković potpisat će razrješenje Dragana Lozančića, ravnatelja SOA-e. Orešković će tako u djelo provesti stav da je smjena “prvog špijuna države” problematičan potez koji iziskuje oprez.

Premijer će uskoro obaviti još jedan razgovor s Lozančićem, a pretpostavlja se da će mu ponuditi častan izlazak iz službe, a potom će razgovarati o njegovu novom zaposlenju.

Bude li razrješenje obavljeno bez “repova”, dakle optužbi da je kršio zakon, neće biti prepreka da se tada već bivšeg ravnatelja središnje tajne službe ujedno i zbrine. To je inače važno za stabilnost sustava koji ne trpi “bacanje šefa tajne službe na ulicu”. Premijer će Lozančiću ponuditi posao u nekoj od državnih institucija.

VIše čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 288

  • Rollan Rollan 05.03.2016.

    Ovaj kekec od premijera će morati podržati smjenu Lozančića jer je tako odredila plavuša, a ona je zaslužna što je i kekec danas na ovoj funkciji koju obnaša. Ovo je sve jedan običan proziran skeč. Normalno da će čovjeku "ponuditi" posao jer takav čovjek niti ne smije biti "slobodan", ali ovaj bi trebao biti mudar, a vjerojatno i je i napraviti ono što mudri i čine...................

  • japanokinez 05.03.2016.

    Ne mogu nikako ovaj naslov provariti, kako to da ga još nije smijenio a zna se da je već smijenjen i da će mu ponuditi nešto ako je bio dobar??? Ma đe to mi živimo????? Alo, zar nema baš nikakve mogučnosti da ga ne smijeni??????? Imam neki osječaj da ga baš neče smijeniti.

  • efteling 05.03.2016.

    Kraljica je i na delu dokazala da joj je Mamic drazi od Hrvatske...

Komentiraj...
Vidi sve komentare