To je to što me zanima!

Prvo pojavljivanje u javnosti: Nasmijana Trierweiler u Indiji

Bivša prva dama Francuske stigla je u Indiju kako bi poduprla nevladinu organizaciju "Akcija protiv gladi". Prisustvovat će donatorskoj večeri sa ženama poduzetnika
Vidi originalni članak

Bivša prva dama Francuske Valerie Trierweiler u nedjelju navečer je stigla u Indiju kako bi poduprla nevladinu organizaciju "Akcija protiv gladi" (ACF) koja se bori protiv pothranjenosti djece. Trierweiler je ovo prvo pojavljivanje u javnosti, samo dan nakon službenog prekida s francuskim predsjednikom Françoisom Hollandeom.

Trierweiler će posjetiti Dharavi, najveći slum u Aziji, koji je smješten usred Mumbaija i u kojem živi više od milijun ljudi kojima je glad svakodnevica. Nazočit će donatorskom ručku sa ženama lokalnih poduzetnika te gala večeri u Taj hotelu u kojem će odsjesti, piše Sky News.

Za ponedjeljak je dogovorena tiskovna konferencija, ali bi se Trierweiler mogla tek kratko pojaviti na njoj i možda neće govoriti.

Službeni prekid

Trierweiler nije komentirala prekid s Hollandeom. Na Twitteru je zahvalila osoblju Elizejske palače te napisala kako nikad neće zaboraviti njihovu odanost i emocije koje su gajili spram nje. Njen profil na službenoj stranici Elizejske palače te Twitter profil već su uklonjeni. Pet članova službenog ureda bivše prve dame dobilo je otkaz, a očekuje se da ona više neće stupiti u Elizejsku palaču.

Iako je u Indiju stigla u pratnji predsjedničkog osoblja i zaštitara, iz Elizejske palače su rekli da je to posljednji put da ima takvu pratnju, piše Daily Mail.

Bivša prva dama Francuske boravila je u bolnici nakon što je magazin Closer razotkrio aferu predsjednika Hollandea s lijepom glumicom Julie Gayet. Navodno se predozirala tabletama.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • najiram 10 28.01.2014.

    e ako se tak njemu smijala nije ni čudo kaj ju je ostavil zgledi kak porezna opomena sa rešenjem za ovrhu...

  • Ahileja 27.01.2014.

    Sada barem cijeli svijet zna za nju. Brzo će se prilagoditi drugačijem životu uz debelu alimentaciju.

  • coco-paris 27.01.2014.

    na ovu temu imam samo za reci-ko macem bije od maca gine-dobila sto je zasluzila uz to je vrlo ruzna

Komentiraj...
Vidi sve komentare