To je to što me zanima!

Prvo potpisi pa kava: Kolinda na Cvjetni 'dovukla' vrh HDZ-a

Predsjednica je već prvi dan prikupila potrebnih 10.000 potpisa. U Zagrebu je posjetila štand na Cvjetnom trgu. Pozdravljala je okupljene, a potom sjela na kavu s premijerom, ministrima i ostalima iz vrha HDZ-a
Vidi originalni članak

Nakon što je u petak krenula s prikupljanjem potpisa za kandidaturu u Zadru i već u prvom danu prikupila dovoljan broj potpisa, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u subotu je posjetila štand na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

Pogledajte video

Predsjednica je stvorila pravu gužvu dok se pozdravljala s okupljenima, a na Cvjetni trg su ju došli podržati i premijer Andrej Plenković te brojni HDZ-ovci.

Tako je svoju podršku potpisom na listu dao ministar obrane Damir Krstičević, a na Cvjetni trg došli su ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar vanjskih poslova Goran Grlić-Radman, ministar branitelja Tomo Medved, ministar regionalnog razvoja i EU fondova Marko Pavić.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

Među okupljenima su bili i nova potpredsjednica Europske komisije Dubravka Šuica, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Drago Prgomet, predsjednik zagrebačkog HDZ-a i glavni državni inspektor Andrija Mikulić te bivša ministrica Gabrijela Žalac.

Predsjednica je nakon posjeta štandu s premijerom i s gotovo pola vrha HDZ-a sjela na kavu na Cvjetnom trgu.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • 23.11.2019.

    Obecavam svima.........................................................

  • 23.11.2019.

    Kolinda je brzo zaboravljiva povijest!

  • 23.11.2019.

    Uzalud vam trud sviraci

Komentiraj...
Vidi sve komentare