To je to što me zanima!

Pse Neru i Lunu su vezali za tračnice da ih vlak ubije

Policija je između naselja Trnsko i Trokut nakon dojave građanina pronašla dva mrtva psa s odrubljenim glavama. Ne znaju tko ih je svezao
Vidi originalni članak

Djeca iz zagrebačkog naselja Trokuta koja su u petak ujutro prelazila prugu kako bi došla do škole u susjednom Trnskom uz tračnice su pronašla dva psa mješanca odrubljene glave. Sve su ispričali susjedi koja je pozvala policiju. No policija nije mogla utvrditi čak ni koji ih je vlak ni kad pregazio. Užasnuti očevici pričaju kako su psi žicom bili vezani za tračnice.
- I sama imam psa. Nešto tako strašno ne mogu ni zamisliti - ispričala nam je jedna stanovnica Trokuta koja je željela ostati anonimna. Kako doznajemo, njihov vlasnik u subotu je bio u šoku. Pse je udomio iz azila. Policija nastavlja obradu kako bi pronašla počinitelje.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Stone Cold 17.03.2008.

    nek ih je zavezao hahaahahaha

  • Stone Cold 17.03.2008.

    hahahaha carčina i pol.Čovjek vlada kuglom zemaljskom,a ne pas

  • vemi 17.03.2008.

    Patkice, oprosti, ali o čemu ti govoriš??? O tome da bi trebalo ubiti djecu, ako su ona ubila pse??? Ma daj poslušaj se što govoriš!! Ti bi ubila djecu koja su pod sumnjom da bi mogli postati mostrumi... jer i Jack Trbosjek je jednom bio dijete!!?? Ja ti iskreno govorim da je meni prestrašno to što se dogodilo ovim jadnim i nemoćnim psima, ali su mi jednako, ako ne i više strašni ovi komentari gdje biste mnogi tako olako ubijali ljude zbog pasa. Sve ima svoju granicu ukusa, a ti si je sa zadnjim komentarom dobrano prešišala!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare