To je to što me zanima!

Psića operirali 90 minuta jer je progutao šipku dugačku 38 cm

Pas je cvilio i nije mogao disati, kazali su njegovi vlasnici, koji nisu htjeli da im se otkrije identitet. Hitno su ga odveli u veterinarsku kliniku i spasili su mu život
Vidi originalni članak

Štene pitbula je progutalo metalnu šipku dugačku 38 centimetara. Njegovi vlasnici iz američke države Alabame  to su uočili tek navečer te mu šipku pokušali izvući iz usta, ali im nije uspjelo. Hitno su ga odveli u najbližu veterinarsku kliniku.

- Pas je cvilio i nije mogao disati - kazali su njegovi vlasnici, koji nisu htjeli da im se otkrije identitet. 

Veterinari su psića operirali, ali su bili uvjereni kako će ga teško spasiti. Nakon operacije od 90 minuta veterinari su vlasnicima kazali kako je sve dobro prošlo te je štene dobro podnijelo operaciju. Psić je još na antibioticima te se oporavlja, javlja Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ar28 01.10.2011.

    pa ja mislim da je fizicki nemoguce da pas napravi tako nesto... pa ne moze si ugurat sipku u usta

  • juanita_1 01.10.2011.

    Prestrašno..nadam se da vlasniku više nikad neće past ovo na pamet.

  • JaneFloyd 01.10.2011.

    Ko prvo, nijednom psu nece pasti na pamet da proguta neki takav predmet kao sto je sipka od 38 cm. Kad su mali oni jedu samo manje stvari koje mogu bez problema progutat, znam jer ih ja imam 2 i kad su bili stenad nema sto nisu probali pojest ali sipku bogami ne!!! Te vlasnike treba odmah istraziti. A ko drugo kakvi su to uopce vlasnici kad to nisu primjetili do navecer???

Komentiraj...
Vidi sve komentare