To je to što me zanima!

Psihijatri: Ubojica Kristine Šušnjare, Pezelj, je ubrojiv

Psihijatri u Vrapču su zaključili kako je brutalni ubojica Kristine Šušnjare ubrojiv. Također su utvrdili da je ubojica ispod prosječno inteligentan
Vidi originalni članak

Psihijatri u Vrapču su zaključili kako je brutalni ubojica 20-godišnje Kristine Šušnjare ubrojiv, piše jedan dnevni list. Također su utvrdili da je ubojica ispod prosječno inteligentan. Pezelj je Kristinuo povezao kad je stopirala na triljskom mostu. Potom ju je odveo u selo Rošac i zatukao nakon pokušaja silovanja.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • K i t t y 16.02.2008.

    Radim terenski, imam posao u kojem susrećem dosta ljudi. Imala sam prilike u Trilju čuti jedan razgovor dvoje ljudi za koje sam zaključila da su iz istoga mjesta otkud je i ubojica. Prema tom razgovoru - kobne večeri je ubojica bio u kafiću u Trilju i čuo da je Kristinu brat ostavio na mostu da bi autostopirala (to je malen grad i sve se lako sazna). Sjeo je u svoj golf i odvezao se tamo, stao nesretnoj djevojci. Budući da je \"pokušao nešto\", a ona se odupirala, zatukao ju je. Mjesto na kojem je ostavio njeno truplo nalazi se u jako velikoj blizini mjesta gdje se nalazi živo blato. Zato je ona i pronađena blatnjava i skoro neprepoznatljivog lica. Jer, BIO JE ITEKAKO UBROJIV, čim ju je odbacio na mjesto gdje je znao da je živo blato i mislio je da će ju blato \"povući\" te da je nitko nikada neće pronaći! Ali, pronašao ju je gospodin koji je tražio psa. A za ovakvog monstruma doživotni zatvor uz obvezni rad za opće dobro, i to na onim poslovima koje nitko neće da radi je - premala kazna!!

  • had 16.02.2008.

    Tip je ubrojiv.Normalni Hrvat,naš čovjek.Što hoće sud-.Sud hoće našeg hrvata optužiti za ševu i sl.Osnivam udrugu sa motom~~~Hrvati nemogu biti krivi .

  • Kakma 16.02.2008.

    Ubrojiv,ciji je to jezik?

Komentiraj...
Vidi sve komentare