To je to što me zanima!

Psihijatrica monstruma iz kina upozorila sveučilište na njega

Doktorica Lynne Fenton upozorila je takozvanu sveučilišnu ekipu za procjene prijetnji da je uznemirena zbog ponašanja Jamesa Holmesa, ali ništa nisu poduzeli
Vidi originalni članak

Psihijatrica koja je liječila studenta Jamesa Holmesa koji je ubio 12 ljudi u pucnjavi u kinu u Coloradu, upozorila je sveučilište na njega više od mjesec dana prije masakra, objavljeno je u izvješću u srijedu, javlja Reuters. 

Doktorica Lynne Fenton upozorila je, početkom lipnja, takozvanu sveučilišnu ekipu za procjene prijetnji na sveučilištu Colorado da je uznemirena zbog Holmesovog ponašanja, ali nikakva daljnja akcija nije poduzeta, izvijestio je Denver Post citirajući anonimni izvor. Reuters nije odmah mogao potvrditi izvješće. 

Fox News je izvijestio da je Holmes poslao Fenton bilježnicu u kojoj navodi planove za pucnjavu koji su bili ilustrirani crtežima, no bilježnica se nije otvorila prije napada.

Holmes je optužen po 24 točke optužnice za ubojstvo prvog stupnja i po 116 točaka za pokušaja ubojstva na premijeri posljednjeg Batmanovog filma u kinu u predgrađu Denvera.


Idi na 24sata

Komentari 13

  • Capafiori 03.08.2012.

    Svu američku zbilju pretvaram u jedan grafit koji sam davno pročitala: "Kolumbo, je.em te radoznala".

  • annamarijas 02.08.2012.

    a ovo se moglo sprijeciti,kad se samo sjetim nevinih zivota koji su nastradali...

  • CatIllusion 02.08.2012.

    Uvijek se jave nakon oni koji su "mogli" pomoći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare