To je to što me zanima!

Pucao na njega ispred kuće: U Sarajevu ubijen odbojkaš (29)

U pucnjavi koja se dogodila u subotu navečer u ulici Francuske revolucije u Sarajevu, ispred svoje je kuće ubijen Ammar Kapidžić. Policija je uhitila dvoje osumnjičenih, a treći je - počinio samoubojstvo
Vidi originalni članak

Bivši član Odbojkaškog klub Ilidža Ammar Kapidžić bio je ispred svoje kuće kada je u subotu navečer napadač u njega ispalio četiri hitca. Sve to dogodilo se u ulici Francuske revolucije, u sarajevskom naselju Sokolović Kolonija, javlja Radio Sarajevo.

Nažalost, Kapidžić je odmah preminuo, a policija je krenula u potragu za počiniteljem. Tako su već tijekom noći uhitili A.I. (23) te A.Š. (19). 

Treća osumnjičeni, 29-godišnji Amel Kurtić, pronađen je mrtav. Avaz.ba piše da je Kurtić počinio samoubojstvo, a policiji je bio poznat i otprije. Naime, u studenom prošle godine ranjen je ispred teretane, no tada policiji nije želio otkriti tko ga je upucao. 

On tada nije htio policiji otkriti ime napadača koji je pucao na njega.

- Nisam šmeker - odgovorio je Kurtić pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, koji su iste noći podigli više timova da bi uhvatili njegovog napadača.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • branimir220250 09.06.2019.

    To se upucava ko u ratu, sve je to zikina tehnologija “mrtva usta ne govore“🤪😇🤪😇

  • no sleep 09.06.2019.

    Ovi wonna be mafijaši koji nemaju za natočit 20 litri u svoju golf dvojku

  • true lies 09.06.2019.

    Nije bez razloga likvidiran. Droga je uglavnom u igri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare