To je to što me zanima!

Pucao u strop kafića u Novom Zagrebu pa pokušao pobjeći autom, putem odbacio pištolj

Muškarac (34) je nakon pucnjave krenuo bježati autom, no naletio je na ogradu i rubni kamen. Pokušao je nastaviti pješice bježati, no sustigli su ga policajci i priveli u postaju
Vidi originalni članak

U ugostiteljskom objektu u Oreškovićevoj ulici na području Novog Zagreba u noći na subotu 15 minuta poslije ponoći odjeknuo je pucanj. Kako je izvijestila zagrebačka policija, nepoznati je počinitelj iz vatrenog oružja ispalio jedan hitac u strop.

Nakon pucnja muškarac je izletio iz lokala i krenuo bježati automobilom zagrebačkih registracija. Nije daleko stigao jer je nedugo zatim naletio na ogradu i rubni kamen zbog čega je bio prisiljen stati i ostaviti vozilo.

POSLALI PRIOPĆENJE Grad Zagreb o smradu: 'Nešto je ubačeno u kanalizaciju, nije bilo intervencija Hitne pomoći...'

Nakon što je izišao iz vozila počeo se trčeći udaljavati u kojem trenutku su ga sustigli i uhitili policajci, koji su odmah izašli na intervenciju i promptno reagirali.

Privali su ga u postaju gdje su utvrdili da se radi o 34-godišnjaku, a u blizini su pronašli vatreno oružje. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, nakon čega će protiv počinitelja podnijeti adekvatne prijave. Zasad je događaj kvalificiran kao dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • LoveGirl21 04.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU4.FUN

  • vrana c 02.02.2024.

    I Chuck Norris

Komentiraj...
Vidi sve komentare