To je to što me zanima!

Pucnjava na gradilištu u gradu Münchenu: Ubijena su dvojica

Njemačka je u stanju pripravnosti od prosinca 2016. kada je Tunižanin koji je imao veze s Islamskom državom oteo kamion i ubio vozača, te se zaletio na Božićni sajam u Berlinu i ubio 11 ljudi
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca ubijena su u četvrtak u Münchenu, ali nema naznaka da se radilo o terorističkom činu, rekao je glasnogovornik policije.

Njemačka je u stanju pripravnosti od prosinca 2016. kada je Tunižanin koji je imao veze s Islamskom državom oteo kamion i ubio vozača, te se zaletio na Božićni sajam u Berlinu i ubio 11 ljudi.

Glasnogovornik policije Sven Mueller kazao je da nitko u incidentu nije ozlijeđen.

- Više tamo nema opasnosti za ljude, rekao je Mueller.

Lokalni stanovnici ispričali su da su u četvrtak ujutro čuli hice iz vatrenog oružja na jednom gradilištu u gradu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 21.02.2019.

    A šta je ako nije terorizam. Ubiješ zbog vjere (koja ti to ne dozvoljava niti naređuje), ubiješ zbog plaće (iako ti šef ne isplati plaću možeš drukčije to riješiti, a ne ubojstvom), ubiješ jer te žena vara (razvedi se, uzmi djecu, nađi drugu), ubiješ jer te otac razbaštinio (uzdaj se u se i radi, a ne očekuj nasljedstvo), ubiješ, ubiješ, ubiješ ................. Sve je to terorizam.

  • Labas 21.02.2019.

    Müller*

  • prijava123 21.02.2019.

    Nije valjda da štekaju place, mislili samo kod nas nepravda kad ono i gore nije baš bajno....gore se ne krade narod aha aha

Komentiraj...
Vidi sve komentare