To je to što me zanima!

Pucnjava u berlinskoj bolnici, policija napadača ranila u nogu

Glasnogovornica policije u Berlinu rekla je novinarima da je policija otvorila vatru na muškarca koji se nalazio u neposrednoj blizini bolnice i ranila ga u nogu
Vidi originalni članak

Kako javlja RT u policija je zatvorila cijelo područje oko berlinske bolnice u Kreuzbergu nakon pucnjave. 

Glasnogovornica policije u Berlinu rekla je novinarima da je policija otvorila vatru na muškarca koji se nalazio u neposrednoj blizini bolnice i ranila ga u nogu.

Njemački medij Der Tagesspeiegel prenosi da je napadač pucao na policiju, prisilivši ih tako da oni otvore vatru na njega.

>>> Uskoro opširnije

Policija spriječila napad u Londonu

Britanska policija u četvrtak je objavila kako je uhitila muškarca naoružanog noževima u Whitehallu, ulici u središtu Londona koja je dom brojnih ministarstava, te kako je osumnjičenih pod protuterorističkim zakonom stavljen u pritvor. 

- Muškarac je uhićen ovog poslijepodneva u Whitehallu, oko 14:22, nakon zaustavljanja i pretresa u sklopu operacije koja je u tijeku - priopćila je londonska policija. 

- Taj je muškarac, koji je u dvadesetim godinama, uhićen zbog sumnje o posjedovanju ofenzivnog oružja i pripremi i poticanju terorističkih činova. Kod njega su pronađeni noževi - dodaje se u priopćenju. 

Osumnjičenik je uhićen u Parliament Streetu koja se nalazi u blizini britanskog parlamenta i službene rezidencije premijerke Therese May u Downing Streetu. 

Tijekom uhićenja nitko nije ozlijeđen, objavila je policija, a glasnogovornik premijerke otkrio je da se ona u to vrijeme nije nalazila na toj lokaciji. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 30.04.2017.

    Nisam cuo pucanje iako nekih 17km od mene

  • KnezDomagoj 27.04.2017.

    Garant neki Rus, ili Francuz. Možda čak i Španjolac. Islam je religija mira i ne bi oni takvo nešto. Berlin sve više sliči na Istambul.

  • 27.04.2017.

    buduci doktor

Komentiraj...
Vidi sve komentare