To je to što me zanima!

Troje mrtvih u Brodarici: Našli auto i oružje, ubojica u bijegu

"U srijedu oko 16.35 sati u Brodarici tri osobe su pronađene mrtve, dvije u obiteljskoj kući i jedna u osobnom automobilu. Identitet smrtno stradalih osoba se utvrđuje
Vidi originalni članak

Šibensko-kninska Policijska uprava provodi opsežne izvide kako bi otkrila počinitelje ubojstva u šibenskome naselju Brodarici, gdje su nakon dojave o pucnjavi u 16,34 sati tri osobe pronađane mrtve - muškarac i žena u kući te nedaleko od kuće u osobnom automobilu još jedan muškarac.

Kako je predvečer priopćila šibensko-kninska Policijska uprava, identitet osoba i okolnosti te tragedije utvrđuju te se provode opsežni izvidi kako bi se otkrio počinitelj. 

Prema neslužbenim informacijama ubijeni su 70-godišnji supružnici M.K. i H.K. U automobilu kod njihove kuće pronađeno je pak beživotno tijelo I.B.P. (65),  čovjek koji je nekada bio tjelohranitelj Zlatka Bagarića, pokojnog 'neokrunjenog kralja zagrebačkog podzemlja'.

Ravnateljstvo policije priopćilo je da traga za Borisom Luketom (1958.) iz Primoštena, kojeg "dovodi u vezu s tim događajem". Luketa je viđen na mjestu tragedije.

Pretragom terena policijski službenici su na širem šibenskom području pronašli crveni Renault Clio, šibenskih registracijskih oznaka, za kojim je policija tragala. Na suvozačevom mjestu pronađeno je vatreno oružje, a za osumnjičenim se i dalje traga.

Također, policija traga za vozilom Nissan 370 Z3 crne boje ŠI 900 EM.

POGLEDAJTE VIDEO:

Neposredno nakon pucnjave na Brodarici su se pojavili policajci s dugim cijevima, a na mjestu tragedije u Ulici Gomnjaniku, policija je vrpcom ogradila područje 50-ak metara od kuće te novinarima nisu mogli prići mjestu zločina.

"Vidjela sam kako preko zida dvorišta bježi jedan prosjedi visoki muškarac, a drugi niži je hodao polako. Sumnjivo se ponašao pa mi se čini da je imao nešto s tim događajem", rekla je susjeda, koja je nazvala policiju čim je to vidjela, ali policija je, dodala je, već bila tu.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Druga susjeda rekla je da je s mužem gledala televiziju kad im je na vrata došla poznanica i rekla: "Pa zar ne znate što se dogodilo u našoj ulici? Ubijeni su vam susjedi, muž i žena."

Nakon toga muž te gospođe zamolio je novinare da odu i da ih više ništa ne pitaju. 

I drugi susjedi povukli su se u svoje kuće. Vrata i prozori svima su zatvoreni, a policija je blokirala pristupe mjestu tragedije. 

Idi na 24sata

Komentari 212

  • Zorba 27.04.2017.

    Mi Rvati se medjusobno nemilice tamanimo, a slabo prcimo i eto ti belaj po demografiji. A sceta golema sceta je da nestanemo...

  • Adolf14 27.04.2017.

    Kemo se izvuče, nema više dugova a ni roditelja a i stari su bili tako da i. Ije velika žalost,, i sad mu nekretnine ostaju, Kemo je pobjednik :)) živia Kemal Kemija.....bravo care sve su tvoje pare :))

  • Hommolupetuss 27.04.2017.

    Smeće ubilo smeće

Komentiraj...
Vidi sve komentare