To je to što me zanima!

Pucnjava u Češkoj: Ubijena 3 muškarca, žena je ozlijeđena

Napadač je pucao na području tvornice aviona u mjestu Kunovice. Ušao je u jednu od zgrada, a svjedoci su rekli da je uzeo taoce. Policija je opkolila zgradu
Vidi originalni članak

U pucnjavi u mjestu Kunovice na jugu Češke ubijena su tri muškarca, a jedna je žena ranjena, pišu češki mediji. Blesk piše kako je napadač pucao na području tvornice aviona Let. Ušao je u jednu od zgrada, a svjedoci su rekli kako je uzeo taoce. Policija je opkolila zgradu, a situaciju je iz zraka nadzirao helikopter. Među ubijenima je i napadač. Ne zna se da li se sam ubio ili je ubijen u policijskoj akciji.

- Vraćali smo se s ručka i vidjeli da je policija posvuda. Prvo smo mislili da je vježba, a onda su nam rekli kako se napadač skriva u jednoj zgradi - rekli su svjedoci. 

Češki mediji jvljaju da je napadač Karel Musela, brat magnata Pavela Musela koji je bio član čelništva tvrtke. Karel je navodno pucao iz osvete. Njegov je brat 2008. godine preživio nikada razjašnjeni pad aviona. Nakon pada izgubio je pamćenje i postao nesposoban za suđenje u kojem je trebao biti jedan od glavnih svjedoka.

Muškarci koje je Karel ubio navodno su dvojica rukovodećih ljudi tvrtke Let. 

AFP javlja kako je u napadu ozlijeđeno pet ljudi

>>>Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Huck 10.11.2011.

    Ako sam dobro razumio članak, čovjek je pucao planirano s namjerom iz osvete. Prije nekoliko godina njegov brat Karel , jedan od rukovodećih ljudi, pod čudnim okolnostima preživio avio nesreću.Bio je jedan od ključnih svjedoka, no na žalost izgubio je pamćenje.... Sada je njegov brat uzeo pravdu u svoje ruke, te je presudio bivšim kolegama svoga brata po kratkom postupku i napokon sebi.. Samo on je znao zbog čega.. što se krilo iza zataškane istine suvlasnika tvrtke.. Apsolutno ne odobravam njegov čin! Nitko nema pravo oduzeti drugome život ma koliko bio kriv..., ali niti ga ne osuđujem.. Ponekad se pravde pred svjetovnim sudom teško domoći.

  • HercegSvabo 10.11.2011.

    pa što nije prvo sebe ubio a onda druge

  • sara100 10.11.2011.

    uf grozno,jadni ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare