To je to što me zanima!

Supruga ranjenog muškarca: Kome bi se moj muž zamjerio?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dvojica muškaraca pucala su u trećega u srijedu prije pet sati i ranila ga u nogu. Prevezen je u KB Dubrava. Susjedi, koji su čuli svađu i pucanj, zvali su policiju
Vidi originalni članak

Policija je izvijestila kako je u pucnjavi u srijedu ujutro oko 4.40 sati na Poljanicama ranjen jedan čovjek

Trojica muškaraca posvađala su se na stubištu zgrade gdje živi ranjeni M. L. (62). Tada je došlo do sukoba. Dvojica nepoznatih muškaraca pucala su u M. L. i ranila ga u nogu.

Ozlijeđeni je prevezen u KB Dubrava i nije u životnoj opasnosti. Dvojica muškaraca su pobjegla i policija ih traži. Pretpostavlja se da se svi sudionici međusobno poznaju. Policiju su pozvali susjedi koji su čuli svađu i pucanj.

- Jutros je, kao i svakog dana, odlazio na posao. Ima 62 godine i razvozi gajbe. Kome bi se on zamjerio toliko da ga upuca? - rekla je supruga ranjenoga za Večernji list. Susjedi o njemu imaju samo riječi hvale.

Očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • rvatin 19.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • popcorn2 19.02.2014.

    Ženo draga,ako ti ne znaš,zna on sigurno!

  • -istina živa- 19.02.2014.

    gledam skoro svaku večer s prozora dvoje staraca oko 65 godina kako se ljube,,doprati je do zgrade ,,,,ljube se kao da im je 18 godina,,,,i onda on na svu brzinu trči doma ženi,,,,meni su postali tako zanimljivi da ih iz mraka kroz prozor gledam i čujem nijhov razgovor,,,i razmišljam o bože znali njegova žena za ovo,,,,,,,,,,,,,pa kad takvog jedan dan neko propuca sigurno će pisat da su u pitanju kamatari jer nema druge ni u snu nebi pomislio šta stari radi,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare