To je to što me zanima!

Labin: Ubio je djevojku (23) pa si iz pištolja pucao u glavu

Ismet R. (51) pucao je u Fatimu Sadić ispred samačkog doma u Labinu. Potom je upao u sobu. Nakon ‘uleta’ policije u sobu ubojica si je pucao u glavu
Vidi originalni članak

Ubojicu su, s ozljedama opasnim po život, kolima Hitne pomoći prevezli u Opću bolnicu u Puli. U četvrtak navečer kirurzi su se još borili za njegov život. Iz još neutvrđenih razloga u četvrtak nešto prije 17 sati iz vatrenog oružja pucao je u Fatimu Sadić (23) ispred samačkog doma u Labinu, oko 200 metara od policijske postaje. Djevojku su prevezli u Hitnu, no unatoč naporima liječnika od zadobivenih ozljeda preminula je oko 20 sati. Nakon pucnjave ubojica je upao u sobu u domu i zabarikadirao se. Nije uzeo taoce. 

Valter Opašić iz istarske policije kaže da je policija uz pomoć specijalaca i policijskog pregovarača prodrla u sobu ubojice koji si je u međuvremenu pucao u glavu. Zatekli su ga na podu. Policija još utvrđuje što je Ismeta R. (51) nagnalo da ubije Fatimu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • marin.0202 24.12.2010.

    Po zakonu policija moze intervenirati samo ako se nesta desi .Tako oni tumace zakon; znaci desilo se- reagirali su.

  • labinjan 24.12.2010.

    nuklearac ti ocito nebi prosao psihotest jer nerazmisljas svojom glavom.rijec je o tome da bi se policija i pravosuđe trebali vise pozabaviti konkretnim slucajevima nasilja.ako nisi shvatio ovaj covjek je vise puta bio prijavljivan zbog nasilnickog ponasanja i nije stao dok eto nekoga nije ubio.a ako ti mislis da je policija ovdje zbog naplacivanja manjih prometnih prekrsaja e onda si i ti u rizicnoj skupini.

  • labinjan 24.12.2010.

    pitam se do kada ce ovako?koliko ljudi treba umrijeti da bi se sprijecili ovakvi slucajevi?labin je jedan od najugrozenijih gradova u hrvatskoj.bitno je da imamo policiju na svakom koraku i kaznjavaju nas za nevezivanje pojasa.mislim da smo po tome najjaci u drzavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare