To je to što me zanima!

Pucnjava u Požegi: Ranjen je mladić, operirali ga u bolnici

U incident su uključena dva mladića koji su, neslužbeno doznajemo, u četvrtak ujutro ukrala autobus te se njime vozili i na kraju zabili u nasip rijeke Veličanke
Vidi originalni članak

U obiteljskoj kući u Požegi došlo je u četvrtak navečer do pucnjave. Kako doznajemo u incidentu su sudjelovala dvojica mlađih muškaraca. Kako je došlo do pucnjave zasad nije poznato. Zna se samo da je oružje u jednom trenutku opalilo i propucalo jednog muškarca. S prostrijelnim ranama prevezli su ga u bolnicu gdje je operiran. Saznajemo da nije u životnoj opasnosti. U tijeku je očevid. 

Prema neslužbenim informacijama mladići koji su sudjelovali u ovom incidentu su u četvrtak ujutro bili uključeni u još jedan incident. Neslužbeno doznajemo da su to dvojica koji su u Požegi  ukrali bus pred zgradom, vozali se pa se zabili u nasip rijeke Veličanke. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • rezucka 12.06.2015.

    Operirali ga u bolnici.........a može li se gdje drugdje operirati osim u bolnici?

  • materti 12.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • slavonac44 12.06.2015.

    inače balavac koji je upucao ovog drugog je jedno fino i krasno dijete iz čestite obitelji a policiji svaka čast na odrađenom poslu

Komentiraj...
Vidi sve komentare