To je to što me zanima!

Ima više ranjenih? Policija u Coloradu opkolila supermarket

Policija je došla do supermarketa nakon dojave o pucnjavi, a potom je napadač zapucao i na njih. Navodno je pobjegao u supermarket gdje ima još ranjenih
Vidi originalni članak

Jake policijske snage potpuno su okružile supermarket u američkom gradu Boulderu u Coloradu, nakon što su dobili dojavu o pucnjavi u ponedjeljak poslijepodne. 

Izvor iz policije za ABC je rekao da su policajci dobili dojavu o ranjenom čovjeku na parkiralištu, a kad su stigli na mjesto napada, napadač je zapucao i na njih. 

Napadač je potom pobjegao u supermarket, a navodno i u trgovini ima ranjenih, no to nije potvrđeno.

Otprilike sat vremena nakon pucnjave, policija je iz dućana izvela muškarca bez majice vezanog lisicama kojem se krv slijevala niz nogu. No nije poznato radi li se o napadaču i kako je povezan sa pucnjavom. Položili su ga na nosila te je smješten u vozilo hitne pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • bornnl 23.03.2021.

    Bas me zanima što bi senilni starac rekao da se ovo dogodilo u Rusiji.Vjerojatno ih je pobio jer su ga pokusali natjerati da stavi brnjicu posto je ovo Demokratska drzava.Eto im brnjice sad.

  • BlackRaven 23.03.2021.

    Genijalci..30 njih stoji na hrpi vani.. dok se "dogovaraju" šta bi trebalo napravit. Jednako "sposobni" kao i parastožeraši. Jedan dobar lik bi ih sve upokojio u 5 sekundi. Za nevjerovat.. Sve naprave totalno kontra , i imaju sreće da ih ne čeka pravi Rambo veteran sa druge strane nego nekakv papak batak trailertrash..

  • Dominik111 23.03.2021.

    Zar ovaj slucaj nije terorizam?

Komentiraj...
Vidi sve komentare