To je to što me zanima!

Pucnjava u školi: Napadač (15) ranio jednog, privela ga policija

SAD: Nagađa se da je napadač učenik koji je nedavno izbačen iz škole. Policija je ubrzo uhitila 15-godišnjeg mladića koji je pješice pobjegao. Upucao je učenika...
Vidi originalni članak

Jedan učenik ozlijeđen je u pucnjavi u srednjoj školi u američkom Martinsvilleu, udaljenom oko 50 km od Indianapolisa. Policija je potvrdila da je netko ranjen rano u petak, no nisu željeli odavati više informacija. Žrtvu su helikopterom prevezli u bolnicu Methodist gdje se bori za život. Ima dvije prostrjelne rane u trbuhu, prenosi WTHR.

Nagađa se da je napadač učenik koji je nedavno izbačen iz škole. Policija je ubrzo uhitila 15-godišnjeg mladića koji je pješice pobjegao iz škole, a još uvijek tragaju za mogućim pomagačima. Također, traže i oružje koje je mladić bacio u blizini trgovine K-Mart dok je bježao. 

Majka jednog učenika kazala je za televiziju 6News kako je čula da je žrtva prostrijeljena u kantini. Policija vjeruje da je pucnjava krvavi epilog svađe koja je izbila između dvojice mladića na školskom plesu prošli petak. Vlasti su zatvorile sve škole u okrugu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • šamar 25.03.2011.

    ta americka djece nemaju pametnije posla pa iz dosade pucaju po skolama...treba ih staviti da kopaju krumpire

  • KaluZg 25.03.2011.

    Pa kaj to je tamo normalno,do pištolja dođeš u lokalnome wallmartu.Prije ga nabaviš legalno nego ilegalno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare