To je to što me zanima!

Pucnjava u Švicarskoj: Ubio tri žene, napadača ranili i uhitili

Napadač je navodno F.B. (33). Bio je naoružan lovačkim oružjem i navodno je bio pijan. Motiv napada se istražuje. Napadač je ubio tri žene i ranio dva muškarca
Vidi originalni članak

Švicarska policija je u srijedu oko 20.50 sati dobila poziv kako muškarac puca u mjestu Daillon te kako više ozlijeđenih leži na podu. Policajci su, kad su stigli na intervenciju ranili i uhitili napadača. 

Tri žene su od teških ozljeda umrle na mjestu, a dvojica muškaraca, stari 32 i 63 godine, su teško ozlijeđeni i hitna ih je odvezla u bolnicu, piše 20minuten. Ubijene žene su imale 32, 54 i 79 godina, a napadač ih je sve poznavao, rekli su u četvrtak na konferenciji za novinare policija i državno odvjetništvo. Među žrtvama je i jedan bračni par, žena, majka dvoje djece, je ubijena, a muž je ozlijeđen. 

Napadač je policiji poznat otprije zbog konzumacije droga. 2005. završio je na psihijatriji i tada su mu uzeli oružje koje je posjedovao te se ne zna gdje je nabavio oružje kojim je ubio i ozlijedio ljude.

Napadač je prijetio policajcima te je i dalje pucao kad su oni došli pa su morali upotrijebiti oružje. Napadača su ranili.

-  Da ga policajci nisu zaustavili on bi i dalje ubijao - rekla je državna odvjetnica. 

Niti jedan policajac nije ozlijeđen. Napadač, piše Blick je F.B. (33) stanovnik Daillona. 

U trenutku napada bio je naoružan lovačkim oružjem i karabinerom. Ispalio je 20-ak hitaca, a navodno je bio pijan. Motiv napada se još istražuje. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ruza21 03.01.2013.

    Čudno da psihički bolesnik posjeduje oružje i da zbog takvog propusta život izgube nedužni.

  • diba_1 03.01.2013.

    samo crne vjesti, sa svih strana svjeta, nije dobro počela ova godina.

  • Nikola8462 03.01.2013.

    Svagdje ima budala pa tako i u Švicarskoj tu se nema šta čuditi,vec samo molit Boga da i kod nas ne bude ovako nesto!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare