To je to što me zanima!

Puhovski: Zar će se NATO boriti protiv malih zelenih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Zagrebu se okupilo nekoliko desetaka ljudi protiv NATO-a. Prosvjed je u Hrvatskoj za raziku od onih diljem Europe prošao bez incidenata
Vidi originalni članak

Nekoliko desetaka prosvjednika koji se protive ulasku Hrvatske u NATO okupilo se na zagrebačkom Cvjetnom trgu, na skupu pod nazivom 'NATO- 60 godina je dosta'. Prosvjednici su nosili transparente s natpisima poput 'Mir narodu, smrt kapitalu'. Žarko Puhovski iz HHO-a iako svjestan da prosvjednici koje je podržao predstavljaju izgubljenu manjinu, poručuje:
- Hrvatska je u poziciji da se ulazak u NATO pojavljuje kao jedna vrsta šminke koja treba sakriti činjenicu da vlasti ne znaju izaći na kraj s krizom koja je ključni problem - ističe Puhovski.
Napominje da našoj zemlji ne treba sigurnost NATO-a jer nije ugrožena. Smatra i da je ovaj vojni savez izgubio svaki smisao.
- Kako će objasniti to da se danas u NATO-u nalaze gotove sve bivše komunističke države, da NATO ima posebne odnose sa Rusijom i sa Kinom i da će onda valjda neprijatelji biti valjda mali zeleni s Marsa, jer naprosto više nema dovoljno neprijatelja na kugli zemaljskoj kojima bi se pravdalo samo postojanje tog mehanizma - rekao je. Prosvjed protiv NATO-a u Hrvatskoj je za razliku od ostalih diljem Europe prošao vrlo mirno.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • milangirl86 04.04.2009.

    Najsmješnije je to,kada si ovi Naši ufuraju da smo mi netko i nešto u svemu tome,među tim Velikima,a zna se da smo za njih čiste nule i totalno nebitni!! I to je sada kao neki uspjeh,ma zaboli me Tuki za Nato,neka srede se stvari u Našoj zemlji,radna mjesta,korupcija i ova Banda što je uništila Zemlju!!

  • seka58 04.04.2009.

    Rat koji će kad tad izbiti biti će NATO na jednoj strani ,a Rusija,Kina i ostali na drugoj.Trećeg rješenja nema.

  • Gatsby 04.04.2009.

    E na vrijeme ste se sjetili! Gotovo je sad , nije nikakav problem ući u NATO ako ste na njihovoj mapi interesa. Moljakanje je farsa koju oni insceniraju preko svojih agenata kako bi na koncu ispalo da su oni moljeni za prijem. Pogledate li kronološki to i jest tako i ponavlja se kao po pravilu. Nitko ne pita narod što misli o tome. Da je NATO molio Hrvatsku da uđe u savez , što bi se neminovno dogodilo , a Hrvatska imala nepodmitljive političare onda ne bi morali financirati NATO standardizaciju ili bi to uradili u granici potreba i mogućnosti. Sad , što je tu je, krpi i trpi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare