To je to što me zanima!

Pukla cijev pa se urušio strop u zagrebačkom Avenue Mallu

Direktorica marketinga Avenue Malla, Andreja Galovec, kazala je kako se sustav prskalica za gašenje slučajno aktivirao, a zbog curenja vode se urušio knauf
Vidi originalni članak

Prodavače u trgovačkom centru Avenue Mall u Zagrebu u nedjelju je dočekao šupalj strop drugog kata, ploče koje su otpale te tepisi natopljeni vodom

Večernji list javlja kako su razlog svemu popucale cijevi. Nastalu štetu popravljaju zaposlenici, a dio prolaza ispod srušenog stropa je zatvoren, zbog opasnosti od urušavanja i mokrog poda.

Direktorica marketinga Avenue Malla, Andreja Galovec, kazala je kako se sustav prskalica za gašenje slučajno aktivirao, a zbog curenja vode se urušio knauf. Nitko nije ozlijeđen, a šteta se sanira.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Fozit 18.11.2013.

    Sustav za gašenje koji se zove Sprinkler ne može da se sam aktivira. Na njemu imaju ampule koje pucaju od temperature, mehaničkoga oštećenja ili previsok tlak u sustavu. Za ovo što se desilo kriva je tvrtka koja ima održavanje u centru. Da su na vrijeme održavali i pregledali sustav i reagirali ne bih došlo do padanja stropa. Neka se zapita direktor Avenue malla Gordan Bajtek koga ima u održavanju.

  • šiš 18.11.2013.

    Nedaj bože nekog potresa te bi se zgradurine srušile ko kule od karata.

  • Štanga Železni 17.11.2013.

    Mi kaj kupujemo na placu nemamo straha aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare