To je to što me zanima!

Puklo je: Klub Milana Bandića raskinuo sporazum s Kosorom

Klub je raskinuo koalicijski sporazum s Darinkom Kosorom. Sada će biti zanimljivo vidjeti što to znači za vlast u Zagrebu. Sjednica Skupštine je blizu, 26. ožujka...
Vidi originalni članak

Klub zastupnika Milana Bandića raskinuo je koalicijski sporazum s Darinkom Kosorom, predsjednikom zagrebačke Gradske skupštine i HSLS-a, javlja Jutarnji list. 

Pismo o raskidu sporazuma navodno je poslano u utorak klubovima HSLS-a, HSS-a i HSU-a. 

U pismu stoji  da je do raskida došlo zbog sve učestalijih Kosorovih prozivanja gradskih pročelnika oko nedonošenja GUP-a Zagreba i Sesveta, te Kosorova zalaganja za izdvajanje kulture iz zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje i sport.

Sada će biti zanimljivo vidjeti što to znači za vlast u Zagrebu. Naime, raskidom koalicije niti jedan klub zastupnika u Skupštini više nema većinu. Sjednica zagrebačke skupštine je 26. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • IvanGanza 18.03.2015.

    Svi koji vjerujete da je Šef taj koji je vodio i koji je najproduktivniji vođa Grada, ostavite se naklapanja nego potpišite peticiju, da se ova trakavica konačno razriješi i svi nastavimo ka boljem cilju upravo kako je i počeo. Ne moze se poreći kako je s njegovim odsustvom, svaki projekt zakočen, ništa se nije napravilo, a evo 6 mj lagano otkucava. http://klubmilanbandic.hr/default.aspx?id=1406

  • IvanGanza 18.03.2015.

    http://klubmilanbandic.hr/default.aspx?id=1406

  • jozabroz 18.03.2015.

    a kaj taj kosor misli?' ko pusicka,sa 1% potpore ocekivat nekakav rejtin i vaznost?))) ma dajte molim vas,,))

Komentiraj...
Vidi sve komentare