To je to što me zanima!

Pukla vodovodna cijev: Kaos u prometu, Knežija pod vodom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagreb: Magistralna vodovodna cijev pukla je oko dva sata ujutro na križanju Selske i Zagrebačke avenije. Voda na cesti prekinula je promet, pa se stvaraju gužve
Vidi originalni članak

Magistralna vodovodna cijev pukla je noćas u 2.10 sati na križanju Selske i Zagrebačke avenije u Zagrebu. Zbog vode koja je iscurila na cestu promet Selskom na dijelu od Horvaćanske ceste do Zagrebačke avenije je obustavljen do daljnjega, pa se stvaraju velike gužve na okolnim pravcima.  Očekuje se da se prije 18 sati Selska neće pustiti u promet.

Mnoge kuće i stanovi na području Trešnjevke, Knežija, Remize, Svetog duha i Tuškanca ostali su bez vode, koju su ponovo dobili oko 10 sati.

Ne prometuje se niti ulicama Braće Cvijića, Rudolfa Bićanića, Poljanom Dragutina Kalea. Zagrebačkom avenijom i Horvaćanskom cestom zasada se prometuje nesmetano.

Uskoro normalizacija prometa

- Ekipe Vodovoda i odvodnje i dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama su na terenu. Radovi su u tijeku, magistralna cijev se popravlja, nakupljena voda ispod podvožnjaka je isušena, a na cesti je ostao samo blatni mulj. Očekujemo skoru normalizaciju prometa - priopćio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

HEP: Topla voda ide čim se uspostavi isporuka vode

- Opskrba kupaca HEP-Toplinarstva  toplinskom energijom funkcionira kontinuirano, uz napomenu da dio kupaca koji zbog istjecanja vode na križanju Zagrebačke avenije i Selske ceste nema isporuku vode, nema niti potrošnu toplu vodu. Kada se uspostavi isporuka vode, navedeni kupci će dobiti i potrošnu toplu vodu. Ako naši zagrebački kupci toplinske energije primijete bilo kakve poteškoće u opskrbi toplinskom energijom, molimo da se jave našoj Dežurnoj službi - kažu u HEP-u.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • MilanBozic 14.12.2012.

    kodnas su cijevi još za marije terezije pa nepucaju

  • Matija Đumlija Hrošć 13.12.2012.

    neka to ostave tako više nećemo morat ić u tuhelj ahhaha

  • bicozg 13.12.2012.

    mislim da je za puknuće cijevi kriv Lidl koji se prije par dana izgradio sa podzemnom garažom tik do ceste....mislim da bi nastalu štetu trebao pokrit upravo lidl...

Komentiraj...
Vidi sve komentare