To je to što me zanima!

Pula: Baka htjela spasiti svoju unuku pa ju je udario tegljač

Očevici nesreće kažu da su baka i unuka šetale ulicom, a djevojčica je odjednom primjetila tatu u autu. Krenula je pretrčavati cestu, a baka ju je htjela zaustaviti
Vidi originalni članak

Žena je vikala o pretrpljenog šoka nakon što ju je udario šleper. Krv se slijevala na cestu s njezinih ruku, a i držala se za glavu. Plakala je i njezina unuka koja je sve to gledala - rekao nam je očevidac prometne nesreće u Puli. Prema riječima očevidaca baka je s unukom u ponedjeljak oko 18 sati šetala Tršćanskom ulicom. No, djevojčica je ugledala oca koji je bio u automobilu te pretrčala ulicu izvan pješačkog prijelaza. 

- Užasnuta baka potrčala je za unukom koja je, na sreću, izbjegla šleper. Šleper je, međutim, udario nesretnu ženu koja je pala na cestu - kažu očevici. 

Hitna pomoć, koja je ubrzo stigla, odvezla je ozlijeđenu ženu u bolnicu. Težina njenih ozljeda nije poznata. Na mjesto nesreće izašla je i policija koja je obavila očevid. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • julia 2 07.06.2011.

    ovo su novine pisane za naroad a ne za neke lektore............

  • ljutatrava 06.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Casillas_1 06.06.2011.

    neka baka preživi i želim joj sve najbolje ali čiao sam članak samo da vidim dali smo mi ovzači uvijek krivi. ali na sreću ili još uvijek nije spomenut niti vozač niti da je prekoračio brzinu i takve stvari

Komentiraj...
Vidi sve komentare