To je to što me zanima!

Pula: Izbo ga nožem jer mu nije dao da vidi svog sina

Oko podneva su se na području Dolinke sukobila dvojica muškaraca. Jednog su prevezli u bolnicu s ubodnom ranom, a drugog je privela policija
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca iza podneva su se na području Dolinke u Puli potukli, a u obračunu je ozlijeđen D. B. (28) iz Osijeka, koji je s kuhinjskim nožem ranjen u trbuh i nogu. Djeca ispred zgrade na Kavrerskom putu vidjela su muškarca s krvavim bedrom kako se drži za trbuh. Prodavačica je rekla da je drugi muškarac, Samir B. star 30 godina, krvavog lica ušao u trgovinu i tražio da zovu Hitnu pomoć. Susjedi tvrde da sukob počeo jer je D.B., dečko Samirove bivše žene, nije pustio napadača u kuću da vidi sina s kojim više ne živi. Po ozlijeđenog muškarca ubrzo su stigli liječnici.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Max2302 14.04.2009.

    a šta je drugo mogao očekivat od muslimana nego nož pod rebra,oni se neznaju potuć ko normalni ljudi nego treba odmah ubit,zaklat...takve bi ja po onom starom titovskom režimu sve u jedan vagon pa van iz Hrvatske jer nama takvi ne trebaju u ovoj državi,imamo mi i svojih problema dovoljno i bez njihovih čakija.

  • luna2 14.04.2009.

    samir je iz......??????????

  • outrager 14.04.2009.

    neka ga je kad je takav idiot

Komentiraj...
Vidi sve komentare