To je to što me zanima!

Pula: Prolaznik čuo pucanj u parku, našli ranjenog mladića

Pokušaj samoubojstva? Iako je prva informacija bila da se radi o okršaju te kako je netko priveden, voditeljica OKC-a PU Istarske Alisa Antić demantirala je te navode
Vidi originalni članak

Neimenovani muškarac završio je u petak navečer u pulskoj bolnici s prostrjelnom ranom u glavi. Policija je oko 21.10 sati dobila dojavu građana koji im je kazao kako je čuo jedan pucanj i nakon toga vidio muškarca da leži u Parku grada Graza. Istražitelji su pokraj ranjenog pronašli pištolj.

Iako je prva informacija bila da se radi o okršaju te da je jedna osoba privedena, voditeljica OKC-a PU Istarske Alisa Antić demantirala je te navode. Policija sumnja kako se radi o pokušaju samoubojstva, no ne žele davati nikakve informacije prije no što završi istraga. Ranjeni muškarac u teškom je stanju i bori se za život.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • gladijator 09.04.2011.

    Čekajte malo! Kakvo samoubojsto, tip je zveknut, a murija je toliko nesposobna da ulovi nekog da je najlakše napisati pokušaj samoubojsta! Taj koji mu je sprašio metak u glavu sigurno je pobjego uzbrdicom iz prvomajske na kaštel, a sa kaštela može izaći kod jupitera, dvojnih vrata (pored taxi stanice), kod kina Zagreb i gdje god parkirao auto ne nađe ga više niko!

  • biberrr 09.04.2011.

    Obračun dilera ili narkomana. Svi pulski parkovi su ih puni!

  • U-baka 09.04.2011.

    ovaj da je narkoman,mislim da se nebih isao sam ubiti iz pistolja ili vec sto je,nego bih si stavio iglu u venu,koja je i laksa, bolja i brza smrt,zelim mu brz oporavak i neka sve dobro prode a istina ce se uvijek saznati

Komentiraj...
Vidi sve komentare