To je to što me zanima!

Pula: Prijatelju je rekao da će se ubiti, a potom nestao

Pulska policija sinoć je dobila dojavu da je Saša P. (42) najavio da će se ubiti i potom nestao u Šijanskoj šumi. Policija trenutno pretražuje šumu
Vidi originalni članak

Za Puljaninom Sašom P. (42) traga policija i to od utorka nakon 23 sata, kada je najavio da će izvršiti samoubojstvo u pulskoj Šijanskoj šumi.
- Policija je dobila dojavu oko 23.45 sati od jedne osobe, da je muškarac iz za sada nepoznatih razloga najavio da će izvršiti suicid u Šijanskoj šumi. Na terenu je policija i pretražuju cijelo područje - kazala je glasnogovornica PU Istarske Nataša Rogić. Neslužbeno saznajemo da je policiju o najavi suicida zvao Sašin prijatelj I.B. i to nakon što su njih dvojica bili u lokalnom kafiću, te mu je on rekao da će se ubiti jer ima puno problema i dosta mu je svega. Navodno je sa sobom u tom trenutku imao nož. Od tad mu se gubi trag.
Saša P. živi u pulskoj Tartinijevoj ulici, a njegovi susjedi kažu da je riječ o teškoj osobi.
- Znao je popiti i lupati mi na vrata. Uvijek je bio glasan. Živi s majkom u prizemlju, ali je i oženjen i ima odrasloga sina - kazala je jedna susjeda.  Dodala je i da je još prošle godine policija dolazila na njegovu adresu jer je prijetio da će se raznijeti plinom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare