To je to što me zanima!

Pula: Radnik iz Srbije se ugušio na brodogradilištu

Karoj Kalman (43) iz Nove Pazove u Srbiji morao je variti u skučenom tanku te se kako doznajemo ugušio zbog curenja plina. Policija obavlja očevid
Vidi originalni članak

Na radnoj platformi u Tehnomont brodogradilištu u Puli u četvrtak je oko 10.45 sati poginuo radnik Karoj Kalman (43) tvrtke Pesin Invest iz Nove Pazove u Srbiji. Nesretni radnik je bio zavarivač i morao je variti u skučenom tanku brodske sekcije. Iako su vatrogascima dojavili da je na brodogradilištu izbio požar, doznajemo kako nije bilo nikakve eksplozije. Radnik je navodno zavarivao u uskom prostoru sekcije te se ugušio zbog curenja plina. Istarska policija obavlja očevid uz inspektora zaštite na radu i inspektora protupožarne zaštite MUP- a te će pokušati utvrditi uzroke nesreće.
- U više od sto godina rada našeg brodogradilišta  ovo je prva teška nesreća na radu sa smrtnim posljedicama i svi zaposlenici šokirani su ovim događajem. Nesreća je teško pogodila sve zaposlenike - rekao je direktor Tehnomonta Miljenko Brnić. Nesretni radnik je oženjen i ima  dvoje djece. Okolnosti nesreće još nisu poznati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • milangirl86 22.01.2009.

    Jadan čovjek!! R.i.p!!! Ginaxxx- Retardu!!!

  • Gatsby 22.01.2009.

    I jedna debilna Gina više!

  • stylus23 22.01.2009.

    Nije bitno tko, nego zašto ginu po tim brodogradilištima.. I ovo stalno napominjanje nećije nacionalnosti po vašim člancima je bezveze. Neprofesionalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare