To je to što me zanima!

Pula: Stanje je alarmantno, a kiša ne prestaje padati...

Centar Pule i okolne ulice potpuno su potopljeni. Vatrogasci kažu kako je stanje ozbiljno, a zbog oluje i obilnih padalina bilo je i nekoliko sudara
Vidi originalni članak

Pula je i u ponedjeljak navečer bila potopljena jer kiša neprestano pada. Centar grada i okolne ulice poplavljene su u potpunosti, pa su se vozači automobila i autobusa morali penjati na nogostup, jer bi u protivnom zaglavili u bujicama vode. Semafori u gradu ne rade na nekoliko lokacija, a neke ulice potpuno su blokirane vodom. Neka su vozila zbog oluje i obilnih padalina oštećena.
- Sve su ekipe na terenu, a situacija je alarmantna, jer stalno pristižu nove dojave o poplavama. Odradili smo u kratko vrijeme preko 20 terena, a stalno pristižu nove dojave. Jedno vozilo se zapalilo, jedno je upalo u šaht i oštećeno je, a na ternu je šest vatrogasnih vozila i 15-ak vatrogasaca. Došli su pomoći i iz DVD-a Pula. Gore je nego u nedjelju - kazao je Klaudio Karlović iz pulske Vatrogasne postaje. Zbog nevremena je bilo i nekoliko sudara, ali za sada nema informacija o ozlijeđenim ljudima. I pulski gradonačelnik Boris Miletić s vatrogascima je na terenu u obilasku poplavljenih dijelova grada.
- Puležan sam, ali ne pamtim ovakvo nevrijeme i kiše. Ovo je katastrofa. Štete je mnogo. Kiša pada neprekidno, a poplavljene su zgrade, kuće, podrumi, poslovni prostori - rekao je gradonačelnik Miletić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • real 10.11.2009.

    kome se ne svidja na moru neka se trampa s nekim iz Slavonije, n.pr. iz Vukovara..

  • hogarko 10.11.2009.

    Venecija u malom.

  • pula65 10.11.2009.

    e casio,,, u pravu si,,, da su nam rimljani radili kanalizaciju,,, ali ono što su oni napravili još radi,,, problem je ono što je današnja banda \"popravljala\" o skupom trošku,,, kako to kod nas i ide sa provizjicom u đepu,,, i po 10 popravaka poslije toga,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare