To je to što me zanima!

PULS: Ivi Sanaderu nakon izbora raste popularnost

Zoranu Milanoviću, Đurđi Adlešić i Anti Đapiću popularnost pada, ali HDZ nakon izbora uživa svega 1,4 posto veći rejting od SDP-a
Vidi originalni članak

Agencija Puls za SDP je pripremila redovno mjesečno izvješće Crobarometar o političkim trendovima u Hrvatskoj. Od ukupnog broja ispitanika njih 33 posto smatra kako se zemlja kreće u dobrom smjeru, a 52 posto smatra da idemo u lošem smjeru.
HDZ nakon izbora uživa svega 1,4 posto veći rejting od SDP-a, za koji se izjasnilo 32,8 posto ispitanika. HNS je dobio 6,3, a HSS 5,8 posto glasova. HSP i HSU su dobili po 3,3, a HDSSB 2,2, odnosno IDS 2,1 posto glasova. Ostale stranke dobile su ispod dva posto glasova ispitanika Pulsove ankete, uključujući HSLS.
Izborna kampanja i postizborna zbivanja donijela su neke značajne promjene u percepciji pojedinih političara. Prije svega, kampanja je utjecala pozitivno na imidž Ive Sanadera, čiji je rejting značajno porastao u odnosu na studeni prošle godine. S druge strane, opao je rejting Zorana Milanovića, Ante Đapića i Đurđe Adlešič.
Na pitanje da ocijene rad nove koalicijske Vlade, 37 posto ispitanika uglavnom odobrava rad Vlade, a 50 posto ne odobrava.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ratkajeva 01.02.2008.

    zgbxi al si ti bio protiv anketa i prije izbora?

  • krizantema 01.02.2008.

    ja se ne cudim sto milanovicu opada popularnost,al da sanaderu raste.......to se bakice poradovale da ce dobit emajl na mirovini iduceg mjeseca........

  • udrugabu 01.02.2008.

    ..nemrem bilivit, Zokiju pala popularnost..to mora da je Bandić naručija anketu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare