To je to što me zanima!

Pulskoj medvjedici Adriani iz sačmarice su pucali u glavu

Osim zaraslih ožiljaka glave, mogući tragovi nasilja pronađeni su i na repu medvjedice. Iako nije službeno potvrđeno, oni upućuju na napad harpunom
Vidi originalni članak

Ljetos uginula sredozemna medvjedica Adriana, miljenica većine Puljana, prije nekoliko godina gađana je sačmaricom. Pokazale su to rendgenske snimke o kojima je izvijestila voditeljica Grupe sredozemna medvjedica Jasna Antolović, javlja Regional Express. Medvjedica je više puta pogođena puškom u glavu u kojoj su nađena i zrna.

Osim zaraslih ožiljaka glave, mogući tragovi nasilja pronađeni su i na repu životinje, a upućuju na napad harpunom. Ipak, jesu li navedeni ožiljci uistinu od harpuna, zasad nije službeno potvrđeno.

Podsjetimo, sredozemna medvjedica Adriana koja je često boravila na pulskim plažama, preminula je ljetos, a službeni razlog bila je upala pluća.

Idi na 24sata

Komentari 210

  • Živorad 11.02.2015.

    Sigurno neki agresivni branitelji, doseljenici iz BiH.

  • VELIKI KAMEN 10.02.2015.

    To su ucinili umni bolesnici i ako ih se ikada nadje nazalost nase pravosudje a sto reci nego zalosno lose...

  • grumla 10.02.2015.

    Ima anegdota iz Njemačkog zološkog vrta da nakon obilaska cijelog ZOO- vrta stoji natpis nad zastorom najopasnija i najopakija zvijer u prirodi iza zastora znatiželjnici su vidjeli sami sebe u odrazu ogledala !

Komentiraj...
Vidi sve komentare