To je to što me zanima!

Punac "počastio" zeta Ivu: On se ponaša kao običan piz...un!

U Uskoku je Ivo Šarić opisivao svog zeta Ivu Sanadera. Kazao im je da se prema svima ponašao bahato kao veliki gazda. No onda se ispravio i rekao: "Kao pizdun"
Vidi originalni članak

On se prema svima ponašao oholo, bahato, kao veliki gazda, opisao je Ivo Šarić svog zeta Ivu Sanadera. Potom je sve to još pojasnio: 

- Ne kao gazda, nego kao pizdun - zaključio je. 

Šarić je Sanadera tako okvalificirao tijekom svjedočenja u slučaju Fimi-media. Uskok ga je ispitao 7. prosinca, ali ne kao potencijalnog optuženika već kao svjedoka. Grafološkim vještačenjem je naime utvrđeno kako su Šarićevi potpisi u štednim knjižicama u Austriji falsificirani, piše Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • dandeaos 19.12.2011.

    Kada je Bog stvarao svijet, odlučio je svakom narodu podariti dvije vrline. Tako su Švicarci postali precizni i poslušni. Japanci radišni i strpljivi. Talijani veseli i romantični. Španjolci temperamentni i ritmični. Kada je došao do Hrvata, Bog reče anđelu: - Hrvati će biti pametni, dobri ljudi i Hadezeovci! Nakon završenog posla, pita anđeo: - Bože, svima si dao dvije vrline, samo Hrvatima tri. Zar neće tako biti nadmoćniji od svih drugih naroda? Bog reče: - Hm, imaš pravo, ali kako se Bogom dane vrline ne mogu naknadno ukidati, Hrvati će ih imati sve tri, ali svaki Hrvat može imati kao i drugi samo po dvije osobine: Tko je dobar i Hadezeovac ne može biti pametan. Tko je pametan i Hadezeovac ne može biti dobra osoba. A tko je dobar i pametan ne može biti Hadezeovac.

  • JerkoKC 19.12.2011.

    To su samo farse,kako mu nebi pretresli lovu koju je Ivo stavio na njegov račun.

  • cropape 19.12.2011.

    I stari je veliki pizdun, kako može tako javno govoriti kontra muža od svoje čeri

Komentiraj...
Vidi sve komentare