To je to što me zanima!

Punica silovatelja strahuje za kćerin život: 'On je zlo'

Prošlog je vikenda manijak prebio suprugu pred sinom. Mališan je tada od straha pobjegao baki i djedu, koji su pozvali policiju. Manijaka su priveli
Vidi originalni članak

Vinkovački silovatelj M. C. (35), kojeg su tijekom vikenda uhitili u obiteljskoj kući u kojoj živi sa suprugom i troje malodobne djece, još je u pritvoru. Postoje čvrsti dokazi da je prošlih nekoliko godina fizički zlostavljao suprugu, a seksualno zlostavljao njezine dvije malodobne sestre. Susjedi o monstrumu nevoljko govore bojeći se njegova temperamenta. Svi ga znaju kao vrlo problematičanog tipa sklonog tučnjavama, krađama, prometnim prekršajima.
- Kći je trpjela teror godinama i nekoliko je puta već htjela otići od njega, ali kad bi mu to rekla, on bi se uvijek nakratko popravio. Prema nama je uvijek bio jako dobar pa nismo ni slutili kakav je on zapravo. On nije alkoholičar niti ima neki zdravstveni problem, on je istinski zao. Nije mi bilo ni u primisli da je zlostavljao i moje druge dvije kćeri. Ostala sam šokirana kad se to doznalo tijekom istrage. One su ga se previše bojale i zato nisu nikad ništa rekle. Sada tek otkrivamo što su one sve prošle. Bojimo ga se i nadamo se kako dugo neće izaći iz zatvora - rekla je, na rubu suza, majka zlostavljane supruge i njezinih sestara, koje žive u istoj ulici kao i monstrum. Pretučenu je ženu i njezino troje djece policija sklonila u sigurnu kuću pa je kuća strave u malomu slavonskom mjestu na kraju sela danima napuštena.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mayhem26 07.10.2009.

    Da...nazalost kod nas uvjek puste takve i tek kada nekoga ubiju onda sud reagira zatvorskom kaznom........

  • plavuša13 07.10.2009.

    Bluesky-Ovakvi tupsoni su obični slabići i isfrustrirani idioti koji svoje frustracije liječe na slabijima od sebe jer nemaju jajca uhvatit se s nekim ko im je ravan!To nije muško!!!!Pravi muškarac poštuje svoju ženu i pokazuje joj to!Nema puno koristi od ćići-mića,volim te voliš me!Sve je tolijepo,ali pravi muškarac pomogne svojoj ženi kad god i gdje god treba.To nisu papučari to su pravi muškarci!Svog muža volim i poštujem više od bilo kojeg muškarca na ovom svijetu jer dobro znam da se uvijek mogu osloniti na njega u svemu.Bilo da treba u kupovinu,bilo da treba po kući pospremit,bilo da treba nešto oko djece-uvijek je tu.Kad nestignem ja napravi on i obrnuto.I što je najvažnije kad u životu zapne moja je stijena na koju se mogu oslonit.To je pravi muškarac!!!I koji god je takav netreba se obazirat na riječi budala koje ih zovu papučarima!

  • antonio vruće mi je 07.10.2009.

    40 godina....završena rasprava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare