To je to što me zanima!

U srijedu u Saboru i prijedlog opoziva ministrice Murganić

Osim oporbenih inicijativa za opozivom ministrice Murganić, ali i cijele Vlade na sastanku je bilo riječi i o Zakonu o lokalnoj samoupravi u javnosti nazvan lex šerif...
Vidi originalni članak

U Banskim dvorima sastali su se članovi vladajuće koalicije. Tri sata raspravljali su o aktualnim temama i predstojećoj sjednici Sabora. U srijedu nakon saborskog aktualca na dnevnom redu naći će se prijedlog opoziva ministrice za demografiju, obitelj mlade i socijalnu politiku Nade Murganić, a do kraja tjedna trebala bi se raspraviti i SDP-ova inicijativu za opoziv Vlade Andreja Plenkovića. Sama ministrica potvrdila je da će se o njezinom opozivu u Saboru raspravljati u srijedu poslijepodne. 

- Od rasprave očekujem argumente s jedne i druge strane. Spremna sam iznijeti sve činjenice koje će biti dokazi da su svi navodi neutemeljeni, a zastupnici će odlučiti kako će glasovati - izjavila je nakon sastanka ministrica Murganić.  

Kada je riječ o oporbenim prijedlozima za opozivom ministrice i Vlade, Milorad Pupovac (SDSS) kratko je poručio: 

- Dio sam vladajuće koalicije - izjavio je. 

Ladislav Iličić (Hrast) ustvrdio je da je vladajuća većina "vrlo čvrsta i stabilna". 

Osim oporbenih inicijativa za opozivom ministrice Murganić, ali i cijele Vlade na sastanku je bilo riječi i o Zakonu o lokalnoj samoupravi u javnosti nazvan lex šerif te ostalim važnim temama. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 5000_LoL 07.11.2017.

    Savjest je nešto što čovjeka natjera da odstupi radi općeg dobra svih svojih građana...problem je u tome što naš političar takvo što ne posjeduje u sebi. Oni će do zadnjeg daha se boriti za svoju fotelju jer ga boli jurac za opće dobro vlastitog naroda.

  • Rudica 07.11.2017.

    Predlažem premještaj ministrice u show ''Život na vagi''!

  • Miške 07.11.2017.

    A gdje i kako samo biraju te ministrice ? Ova, Zlatarić, Mrak Taritaš ? Koji kriterij. Vjerojatno biraju supruge od premijera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare