To je to što me zanima!

Pupovac o Hasanbegovićevoj smjeni: 'Ima mnogo spinova...'

Pupovac je ocijenio 'spinom' priču koja se pojavila o medijima, a prema kojoj je Tomislav Karamarko spreman riješiti se Zlatka Hasanbegovića radi  glasa manjinaca
Vidi originalni članak

SDSS-ov zastupnik Milorad Pupovac ocijenio je 'spinom' priču koja se pojavila o medijima, a prema kojoj je šef HDZ-a Tomislav Karamarko spreman riješiti se Zlatka Hasan begovića radi  glasa manjinaca.

Pupovac je u izjavi Tanjugu rekao da je "u Hrvatskoj mnogo spinova u vezi s razrješenjem krize".

- Bit će ih i dalje sve do momenta dok se ne bude vidjelo koji je stvarni ishod moguć - naveo je Pupovac, koji nije želio otkriti je li ga HDZ kontaktirao u vezi s formiranjem nove vladajuće većine u Saboru, u jeku krize vlasti.

Ukoliko manjine budu tražile odlazak Hasanbegovića, Darko Milinović je kazao da, ako je na odmak i odstupanje pristao i predsjednik HDZ-a, ne vidi drugu osobu koja bi trebala biti zapreka za novu hrvatsku vladu.

- Ono što bi bilo najbolje, i za što ću se ja zalagati, da novi mandatar može biti onaj koji će sastaviti svoju Vladu, a svi dosadašnji ministri se moraju povući i dati ostavke. U dogovoru s HDZ-om predstavi novu vladu, jedino tako, ako novi premijer bude imao svoju autonomiju, Hrvatska bi mogla imati svoju Vladu - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 187

  • kordunaš59 13.06.2016.

    A dali je tko razmišlja da je ovaj pupovac najveće zlo za Hrvate i srbe i cijelu državu ja sa njim nebi sigurno iša u kompaniju

  • liliana 13.06.2016.

    Milinović nije baš puno pametan.Ustupci,ustupci,dokle?

  • kozaribok 13.06.2016.

    Milorade,crni Milorade....

Komentiraj...
Vidi sve komentare