To je to što me zanima!

Pupovac sjeo na traktor i hvali se kako na njemu 'ide u Brisel'

Saborski zastupnik HRAST-a Hrvoje Zekanović rekao je nedavno da mu je žao što Pupovac nije 1995. na traktoru pobjegao u Beograd te da sad treba na traktoru otići u Bruxelles. Pupovac mu je odgovorio...
Vidi originalni članak

Naši kandidati na evropskim izborima, predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac, saborska zastupnica, Dragana Jeckov, načelnik Erduta, Jugoslav Vesić i dogradonačelnik Pakraca, Nikola Ivanović, posjetili su Virovitičko-podravsku županiju, gdje im je domaćin bio naš dožupan, Igor Pavković, koji ih je upoznao s radom brojnih OPG-ova u vlasništvu naših sunarodnjaka.
Tom prilikom je Milorad Pupovac isprobao jedan od traktora, kojim namjerava uskoro na put, ali ne tamo gdje ga tjeraju desni ekstremisti, nego u Brisel!, objavili su iz SDSS-a na njihovoj Facebook stranici.

U objavi se nalazi i fotografija nasmiješenog Milorada Pupovca na traktoru. On je tako odgovorio zastupniku HRAST-a Hrvoju Zekanoviću koji mu je poručio kako mu je žao što Pupovac nije 1995. na traktoru pobjegao u Beograd te da na traktoru ode u Bruxelles.

- Neka krene što prije i tamo i ostane - rekao je tada Zekanović.

U provokativnoj kampanji za Europski parlament SDSS je tiskao plakate s natpisom 'Biti Srbin u Hrvatskoj' na kojima je riječ Srbin napisana ćirilicom. U nekoliko gradova ti plakati su uništeni.

- Naši plakati i naše poruke su protiv straha, a za slobodu. Naši plakati i naše poruke su protiv mržnje i za oslobođenje ovoga društva od mržnje. Ćirilica koja nekima smeta na plakatima SDSS-a je ćirilica koja želi biti ne samo sredstvo komuniciranja nego i pismo oslobođenja našega društva od onih predrasuda i mržnje koja se godinama širi našim društvom i na koju nitko ne reagira - rekao je Pupova.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 11.05.2019.

    Konacno tamo di mu je i mjesto.

  • krao_sam_1 09.05.2019.

    Pupi u vrhu hr vlade već 30 godina. Hvala hdz

  • domoljub029 09.05.2019.

    Pupavca za budućeg Premijera Hrvatske .

Komentiraj...
Vidi sve komentare