To je to što me zanima!

Pusić: Arbitraža s MOL-om gotovo je važnija nego izbori

Hrvatski sudovi su presudili da je taj ugovor nastao temeljem korupcije, prema tome tu nešto treba mijenjati, rekla je Pusić o izmjenama dioničarskog ugovora
Vidi originalni članak

MOL-om smo na dvije međunarodne arbitraže koje se bliže kraju i to je gotovo važnije nego izbori, rekla je u petak šefica HNS-a i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić u HRT-ovoj emisiji 'Javna stvar'. Nije htjela detaljno komentirati izmijenjeni dioničarski ugovor, no dotaknula se prijašnjeg.

- Hrvatski sudovi su presudili da je taj ugovor nastao temeljem korupcije, prema tome tu nešto treba mijenjati, Ivo Sanader između ostalog zbog njega sjedi u zatvoru - rekla je Pusić. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • bajica1009 14.06.2015.

    Slažem se sa tobom a naravno ne sa svima ovim gore koji te pljuju, ako uspijete pobiti ugovor i uzeti upravljačka prava a time i vlast u INI, nebitno je tko će biti u banskim dvorima, svaka čast.

  • granit 13.06.2015.

    Još malo, i nikad više vi ni blizu vlasti i nikad više od 1,5 % glasova za HNS. Prava vlada s poštenim i pravim ljudima bez hvalisanja , rade prave poteze u interesu svih građana RH, i odrade ih do kraja, a narod to vidi i bez vašeg hvalisanja opredjeljuje se glasom na izborima. Što ste vi do sada samo počeli dobro, a kamo li završili do kraja, da bi ova vlada , posebno ti sutra dobili ocjenu 1+.

  • najiram 10 13.06.2015.

    hrvatski sudovi su politički sudovi...dajte jednom več konačnu presudu u slučaju ina mol i sanader...tako da mažari mogu pokrenuti sud u strazburu iza nanesenu štetu molu preuzmu ini kao naknadu za gubitke....čim mađari preuzmu inu i cijene goriva če pasti,,,..

Komentiraj...
Vidi sve komentare