To je to što me zanima!

Pusić: Bandić neka oproštenja treba tražiti, a ne samo davati

HNS radi za dobrobit Hrvatske i spreman je koalirati s onima koji stoje na istoj poziciji i vrijednostima, rekla je Pusić i odbila mogućnost koalicije s Bandićem
Vidi originalni članak

Prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić sudjelovala je u petak na tradicionalnom prvomajskom okupljanju članova Hrvatske narodne stranke na zagrebačkom Jarunu. Tom je prigodom komentirala i mogućnost koaliranja sa gradonačelnikom Milanom Bandićem.

- HNS radi za dobrobit Hrvatske i spreman je koalirati s onima koji stoje na istoj poziciji i na istim vrijednostima - izjavila je Pusić  te spremno odbila mogućnost te koalicije. Drugima je poželjela sreću i poručila neka dalje traže svoju sudbinu. 

Nešto ranije, zagrebački je gradonačelnik izjavio kako je spreman sve oprostiti premijeru Milanoviću.  Na pitanje kako to komentira, Pusić se nasmijala i rekla: 'Bandić neka oproštenja treba tražiti, a ne samo davati'. 

Na drugom sastanku organizacijskog jačanja HNS-a i obilježavanju Međunarodnog praznika rada, sudjelovali su i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš, saborska zastupnica Sonja König te hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Jozo Radoš.

Dobro raspoloženi ministar Vrdoljak istaknuo je kako on na ovom druženju zastupa muški rod koji je u stranci sve manje zastupljen.  

- Dobro je da smo se zamijenili, jer dok je bilo obrnuto nije išlo dovoljno dobro. Ovako možda bude bolje - nastavio je.

Pusić: Sukobi premijera i predsjednice nisu nužno loši

Razgovaralo se i o sukobima predsjednice Grabar-Kitarović i premijera Milanovića

Vesna Pusić ističe da to nije nužno loše te da u politici uvijek trebaju postojati različiti stavovi. Smatra kako je to dobro za građane.  

-Za sada to ne utječe na vanjsku politiku Hrvatske - naglasila je Pusić.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • SasaZagrebpav 04.05.2015.

    Ma gle ko to govori?! Kako te nije sram

  • ivan bj 1 02.05.2015.

    a t6ko tebi može oprostiti za sve što si napravila protu LJEPE NAŠE a ne tvoje

  • jo2hn8ny 01.05.2015.

    Osobnog sam mišljenja da bi ovi likovi iz HNS-a trebali izbaciti iz zvog naziva H i staviti S, jer nemaju ništa zajedničko sa Hrvatskom kao i hrvatskim narodom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare