To je to što me zanima!

Pusić će lobirati za brži ulazak u EU u Bruxellesu

Sanader je kazao kako se na napretku pregovora stalno radi te je najavio da će Pusić već u petak u Bruxellesu razgovarati s nekim frakcijama u EP-u
Vidi originalni članak

Premijer Ivo Sanader o budućnosti pregovora s Europskom unijom u Vladi je razgovarao s predsjednicom Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s EU Vesnom Pusić.
- Na napretku pregovora se stalno radi i u stalnom smo kontaktu s Europskom komisijom - rekao je Sanader, a siguran je da će Hrvatska obaviti svoj posao. Najavio je i da će Pusić već sutra u Bruxellesu razgovarati s "nekim frakcijama" u Europskom parlamentu te da se idućeg tjedna u Zagrebu očekuje i povjerenik EU-a za proširenje Oli Rehn. Šef SDP-a Zoran Milanović smatra da su događanja u srijedu u Bruxellesu tek mali korak. Kaže i da je SDP sa svoje strane, kroz međunarodne kontakte i socijalističke partnere, učinio što je mogao, ističući da su sada na redu Vlada i premijer.
- Na žalost, još čekamo da Vlada izvijesti Sabor o napretku pregovora s EU i o ZERP-u, no ne znamo kad će do toga doći. Nije u redu i nije normalno da o tome intenzivno raspravlja Europski parlament, a da se u Hrvatskoj o tome šuti - rekao je Milanović. U procesu pregovora s EU trebamo biti partneri - poručio je šef SDP-a.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Gnome 28.02.2008.

    Kakma velim ja da ti je M viška u nicku. Kolinda je bez konkurencije papane!

  • Gnome 28.02.2008.

    Koji naslov, pa koji je Vama Q? \"Pusić će u Briselu lobirati za brži ulazak u EU!

  • Kakma 28.02.2008.

    Siguran sam da ce Pusicka uspijeti,i zelim joj u toj zadaci puno uspijeha.Biti ce sigurno bolja nego ona kicosica Kolinda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare