To je to što me zanima!

Pusić: HNS je umjereno zadovoljan rezultatima

Pusić je rekla da je proglašenje pobjede od strane Sanadera "pokušaj da se kreira atmosfera u kojoj bi se stvorio dojam da je HDZ pobjednik"
Vidi originalni članak

Predsjednica Hrvatske narodne stranke Vesna Pusić ustvrdila je kako su u HNS-u, koji je dobio sedam mandata, umjereno zadovoljni s tim rezultatom, premda su očekivali za nijansu bolji, te navela da su sada u procesu pregovora i dogovora s potencijalnim koalicijskim partnerima o mogućnosti slaganja većine na lijevom centru.
- Različiti su potencijalni partneri, no za vrijeme pregovora o tome ne mogu govoriti - rekla je Pusić i navela da, kao druga stranka po snazi na ljevici, imaju odgovornost da se lijevi centar formira kao većina, za što, kako kaže, postoje dobri izgledi i šanse.
- To je posao koji s SDP-om moramo zajedno obaviti - ističe Pusić. Ustvrdila je kako je proglašenje izborne pobjede od strane predsjednika HDZ-a Ive Sanadera "već viđeni pokušaj da se kreira atmosfera u kojoj bi se mogao stvoriti dojam da je HDZ pobjednik", u čemu je, kaže, u velikoj mjeri i uspio.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • entoni 27.11.2007.

    Gospođo Pusić da bar niste pjevali, no možda dobijete koju ministarsku fotelju to ste zaslužili, valjda su toga svijesni Ivek i Zoki !

Komentiraj...
Vidi sve komentare