To je to što me zanima!

Pusić: Izjavama o izborima podsjećaju me na Šukera

Vesna Pusić je u utorak rekla da ne vjeruje da će biti prijevremenih izbora, ali joj je neobično što o tome većinom govore čelnici HDZ-a Kosor i Šeks
Vidi originalni članak

Vesna Pusić je u utorak rekla da ne vjeruje da će biti prijevremenih parlamentarnih izbora, ali joj je neobično što o tome uglavnom govore HDZ-ovi čelnici, piše HRT. Kaže da skoro svaki dan Kosor i Šeks govore da neće biti izbora, te joj to sliči na 'Šukerov model', koji čim počne pričati da neće biti rebalansa, gornja granica je 30 dana. Dodaje da iako su pod pritiskom, vladajući neće pitati oporbu trebaju li izbori ili ne te odbacuje stav HDZ-a i Vlade da bi prijevremeni izbori onemogućili završetak pregovora s EU do kraja godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • razbijač23 16.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • bellaUna 16.03.2010.

    Mislim, ebeš ti u ovoj situaciji u kojoj smo završetak pregovora, ionako nas EU neće ni primiti ovakve, već će nam naći nešto da blokiraju pregovore! Niti ćemo rješiti naše probleme ulaskom u EU! Ne može se nikud preko reda, prvo trebamo rješiti probleme u državi, a onda će sve drugo doći! Ali, nisam za prijevremene izbore, nek svak kusa ono što je i skuhao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare