To je to što me zanima!

Pusić: Nedolazak Merkel nije pljuska, proslava je za građane

Ministrica Vesna Pusić rekla je da je proslava ulaska u EU u prvom redu za građane i da ne vjeruje da je razlog otkazivanja dolaska Angele Merkel slučaj Perković
Vidi originalni članak

Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić u intervjuu za Dnevnik.hr kazala je kako nedolazak kancelarke Angele Merkel na proslavu ulaska Hrvatske u EU ne doživljava kao pljusku Hrvatskoj i ne vjeruje kako je razlog slučaj Perković. 

- Pozvali smo one koje smo pozvali, veselimo se onima koji će doći i svi su dobrodošli, ta proslava je u prvom redu za hrvatske građane - rekla je Pusić. 

Dodala je kako je ranije ovaj tjedan bila na sastanku na kojem je bio i njemački ministar vanjskih poslova Guido Westerwelle koji je Hrvatskoj čestitao na ulasku. 

- Svi promatraju Hrvatsku kao dobar primjer, kao veliku vijest. Zašto u sebi nemamo tu snagu da se veselimo? Ajmo se veseliti barem dva dana, pa ćemo se poslije opet natezati - zaključila je Pusić.

Idi na 24sata

Komentari 213

  • Bepa 29.06.2013.

    Dali ste pljusku građanima ,dobrom i poštenom narodu.Nikada više tužnih,obeshrabrenih,zamišljenih ¸¸¸¸slavljenika.

  • StellaLily 28.06.2013.

    Proslava za građane, ne bih rekla?!

  • SenadDedić 28.06.2013.

    i ja bi se veselio kad me nebi stiskalo s svih strana (financiski ) ,kad uđemo u EU triput lošije čemo živjeti ,što se tiče veselja očekujem pozivnicu za HNK za koncert - i ja plačam tu feštu

Komentiraj...
Vidi sve komentare