To je to što me zanima!

Pusić: Očekujem da ćemo se dogovoriti za nekoliko dana

Vesna Pusić i Zoran Milanović na summitu u Čileu iskoristili su priliku za rješavanje spora za Slovenijom, a ministrica tvrdi da je konačan dogovor sa susjedima blizu
Vidi originalni članak

Ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić u Čileu na summitu Europske unije i Zajednice država Latinske Amerike i Kariba izjavila je kako se nada da su sada sa Slovenijom uspjeli razdvojiti dvije teme: pitanje Ljubljanske banke i brze slovenske pripreme za ratifikaciju hrvatskog pristupnog ugovora. Do dogovora bi trebalo doći u sljedećih nekoliko dana. 

Rekla je da bi pripreme za ratifikaciju u Sloveniji mogle biti gotove do kraja veljače. 

- Do tada će se znati da li Slovenija ide u izbore, međutim pripreme koje su vezane za ministarstvo, za službe koje tehnički trebaju pripremiti ratifikaciju bi se mogle do tada dovršiti ukoliko pronađemo odgovor na naša pitanja u sljedećih nekoliko dana - rekla je Pusić koja će se sljedeći tjedan sastati sa slovenskim kolegom Karlom Erjavcem. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • mily 28.01.2013.

    sa svakom svojom izjavom nas priprema na korak koji će učiniti. Samo nam to stalno daje na znanje da ne ostanemo u šoku. Kao nismo znali, nije nam rečeno. Pa zar smo toliko glupi da ne čitamo između redova da će im alaliti štednju? Eto, to sam napisala, ali ostavljam si još malu mogućnost suprotnog događana, do osmoga veljače, za skaramanciju!!

  • zdrawe 28.01.2013.

    ti mozes ocekivat samo bus il tramvaj..u drugo se nebi trebala gurat..

  • kumplicirana 28.01.2013.

    Kad vi nešto idete riješit to je obično na štetu naroda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare