To je to što me zanima!

Pusić su tjelohranitelji dovezli na ročište u službenom Audiju

Šefica HNS-a i ministrica Vesna Pusić ratuje sa svojim susjedima zbog komada zemlje od 50-ak kvadrata ispred jedne od svoje tri kuće u istarskom Sovinjaku
Vidi originalni članak

Šefica HNS-a i ministrica Vesna Pusić ratuje sa susjedima zbog komada zemlje od 50-ak kvadrata ispred jedne od svoje tri kuće u istarskom Sovinjaku.

Prema tužbi u rujnu 2013. Pusić je tužila susjede Tatjanu Čaplinskij, Ivana Ivančića, Eugena Rosignana i Grad Buzet jer je nakon 20-ak godina korištenja dvorišta uz staru kuću doznala da postoji još jedna samostalna katastarska čestica koja zapravo i nije njena. 

Kupio sam zemlju od pokojnog susjeda i sad je nastao skandal sa susjedom Pusić

Ročište je bilo u petak ujutro na spornoj nekretnini. Pusić je došla dan ranije, a dovezla su je dvojica tjelohranitelja službenim Audijem koji je bio parkiran kod njezine kuće. Iznenadili su je novinari za koje je mislila da su došli zbog komentiranja situacije s braniteljima.

- Kupio sam zemlju od pokojnog susjeda i sad je nastao skandal sa susjedom Pusić. Do sada su naši susjedski odnosi bili na razini dobro jutro, dobar dan i doviđenja, a od sada više neće biti niti toga. Ovo je čista prepotencija i bahatost - kaže Vasilij Čaplinskij, suprug tužene Tatjane.

Idi na 24sata

Komentari 218

  • tony stark 02.06.2015.

    bas strasno, napravila trosak od 500 kuna, a sta ako vrati te novce, ocemo tada izac iz krize i vratit milijarde ukradenih prijasnjih vlada??

  • ujo66 01.06.2015.

    pusićkina i vladina ekipa koja dežura na portalu 24. sata. hr. i zadužena da tu če minuse komentatorima. hahaha ... a nepostojeće niti jedan komentator koji je pohvalio rad Pusićke ili velikog vođe Milanovića

  • _Slavonac_ 01.06.2015.

    bahatost i arogancija ponovno na djelu, takvi su svi kukurikavci

Komentiraj...
Vidi sve komentare