To je to što me zanima!

Pusić u Međimurju: Osjećam se fantastično, uspjeli smo

Nestaje onaj vječno nelagodni osjećaj kao da ste učinili nešto loše kada prelazite granicu, rekla je Pusić nakon što je simbolično prešla granicu sa Slovenijom
Vidi originalni članak

Još 36 sati dijeli nas od ulaska u Europsku uniju i trenutka kada mičemo granicu koju smo sada prešli. Nestaje carina, pregledi i onaj vječno nelagodni osjećaj kao da ste učinili nešto loše kada prelazite granicu – rekla je prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih poslova, Vesna Pusić nakon što je u subotu poslijepodne simbolično prešla granicu sa Slovenijom u Murskom Središću u Međimurskoj županiji.

- Osjećam se fantastično. Na ovome sam radila 12 godina i katkada je izgledalo kao da nikada neće završiti, ali uspjeli smo – zadovoljna je Vesna Pusić koja smatra da je uspjeh Hrvatske pri pristupanju u Europsku uniju značajan i za druge zemlje Istočne Europe.

Sada će, smatra, najvažnije biti maksimalno iskoristiti sve što pruža članstvo.

- Imamo sljedeće dvije, tri godine da pokažemo da možemo brzo napredovati i to trebamo učiniti glavom, odnosno pameću i znanjem – zaključila je Pusić.


Idi na 24sata

Komentari 115

  • user_258803 01.07.2013.

    Jel opet siktala da neće biti penzija ako nebu po njenom?

  • KimYongSung 01.07.2013.

    Pusićka pusićka gadiš mi se

  • glog 01.07.2013.

    Meni je ona uvijek bila najbolja u Hrvatskoj. Iskrena , pametna, obrazovana. I drago mi je da se budem ponovo vozikao preko Sotle bez papira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare