To je to što me zanima!

Pusić Vladi nudi primirje da bi završili pregovore do lipnja

Predsjednica Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s EU predlaže premijerki i predsjedniku mjere koje Hrvatska mora napraviti kako bi do lipnja završila pregovore
Vidi originalni članak

Vesna Pusić, predsjednica Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s EU poslala je pismo predsjedniku Ivi Josipovići i premijerki Jadranki Kosor te im predložila konkretne mjere koje Hrvatska mora napraviti kako bi do lipnja završila pregovore, piše Večernji list. Pusić traži da se sve razmirice ostave po strani te da se angažiraju sve raspoložive političke snage u zemlji. Osim toga Pusić nudi Vladi i 57 dana primirja koliko je ostalo do ispunjenja svih mjerila za zatvaranje poglavlja 23. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Šeks: Neću biti koordinator u poglavlju 23

Pojavile su se špekulacije kako će Kosor potpredsjednika Sabora Vladimira Šeksa imenovati koordinatorom provođenja akcijskog plana za završetak pregovora u poglavlju 23 - pravosuđe i temeljna prava. No Šeks je to demantirao i rekao je kako premijerka i Vlada, zajedno s glavnim pregovaračem, koordiniraju pregovore, pa i završetak pregovora o poglavlju 23, piše Nacional.

- Neistinita je tvrdnja i to da je moja zadaća koordiniranje ministarstava, drugih državnih institucija, Sabora, pa i pojedinih zastupničkih klubova - rekao je Šeks. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 15

  • klotz 25.03.2011.

    Ovu zenu treba istjerati iz drzave a ne dati joj takove funkcije. Svaka njena rjec i svaki potez je rjrc protiv Hrvatske i Hrvata. Uz Stipu Mesica najveci neprijatelj drzave koji nazalost jede drzavni kruh

  • jontra69 24.03.2011.

    ne u eu, ne kao sluge, ne na koljenima ***admin*** Molimo pišite malim slovima. Hvala:)

  • afrikanac 24.03.2011.

    EU zeli vidjeti pravosudje na djelu a ne na papiru ... Zato ako bas zelite u EU pocnite sa masovnim hapsenjima kriminalaca u vladi RH , policijskom vrhu i pravosudju ... Nemojte zaboraviti niti one koji su drpili pare pa se povukli iz politike ... Na temelju ljudskih prava za pocetak otjerajte vjesticu iz ukradenog stana pa kada sve to uradite onda zapocnite pregovore ... TANKIJU FOR ATENSHION:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare