To je to što me zanima!

Pušio je i tipkao SMS-ove vozeći bus u N. Zagrebu

U ZET-u su zgroženi i šokirani ovim postupkom njihovog vozača. Ispričavaju se svim putnicima autobusne linije 109 zbog nelagode u vožnji
Vidi originalni članak

Dva puta su me u rotoru udarili autom dok sam vozio. Zato se uglavnom vozim javnim prijevozom. Kad sam vidio vozača autobusa da tipka po mobitelu i da još u drugoj ruci drži cigaretu, šokirao sam se. Nimalo nije vodio računa o sigurnosti putnika niti drugih sudionika u prometu, rekao nam je naš čitatelj koji je u utorak oko 17.30 na Jadranskom mostu u Zagrebu fotografirao vozača ZET-ovog autobusa, linije 109. Prema pravilima o vožnji u autobusima javnog prijevoza zabranjeno je pušiti, kako putnicima tako i vozačima.
- Osuđujemo takvo ponašanje, a svim cijenjenim putnicima se ispričavamo zbog nelagode tijekom vožnje - rekli su u ZET-u, razočarani postupkom vozača. Korištenje mobitela u vožnji po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama kažnjivo je s 500 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kompa 27.08.2010.

    Jeste pametnjakovići,pa još je trebao uzetu buncek usput na placu...i lijepo ga jesti putem,treba ga podržavati a onda kad se spizdi kao ovi poljaci u hrvatskoj pa bude poginulih, volio bih da u busu budete samo vi koji ga podržavate...

  • BLU_1 27.08.2010.

    @leica,svaka čast na komentaru...vjerujem da to je zaista bit ovog slikanja...ne odobravam takvu vožnju ali ovo je vjerojatno neki isfrustrirani lik koji nezna vozit pa ga jebe što ostali mogu skoro i bez ruku :-))

  • realno 27.08.2010.

    Ne znam zasto se ovdje uopce komentira kad vi obrisete pola i stavite pola komentara...

Komentiraj...
Vidi sve komentare