To je to što me zanima!

Puška slučajno opalila: Lovac pao pa si je propucao petu

Muškarac je kod Zadra preskakao suhozid. Pao je, a puška je opalila i propucala mu petu. Bio je s kolegama lovcima koji su mu odmah priskočili u pomoć
Vidi originalni članak

Lovac (59) je preskakao suhozid u subotu oko podneva u Kožinskim borima kod Zadra. Pao je, a puška je slučajno opalila. Teško si je ozlijedio petu. Bio je sa skupinom kolega lovaca pa mu je najbliži priskočio u pomoć i pozvao Hitnu pomoć. 

Pastir se ranio ilegalnom puškom

Tri dana ranije od svoje je puške stradao i 43-godišnjak pri čuvanju ovaca.  Pastir (43) iz okolice Biograda čuvao je ovce blizu Vrane. Nehotice se propucao lovačkom puškom, teško si ozlijedivši nogu. U srijedu poslijepodne odveli su ga u biogradsku bolnicu. Pružili su mu liječničku pomoć, ali su mu i uzeli pušku koju ilegalno posjeduje te podnijeli optužni prijedlog protiv njega. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • madmadammim 27.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • sonny33 25.11.2013.

    Alko alko ja te volim a ti me bacaš.

  • anita blažević 25.11.2013.

    čudne slućajnosti. još je i dobro prošao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare